ARJAN MUUSZ

Sonny's Inc. Arjan Muusz Sax

Saxofoon

Fantastisch, een musicus met een zesde versnelling! Hij is in staat om een hele zaal op zijn kop te zetten met zijn funky solo’s. Arjan is sedert jaren de vaste saxofonist van Sonny’s Inc. In 1997 studeerde hij af aan het Rotterdams conservatorium als docerend en uitvoerend musicus.Na coördinator te zijn geweest van de popschool van de Rotterdamse muziekschool en de Jazzafdeling van het Rotterdams conservatorium is hij nu coördinator van de popafdeling van het conservatorium van Alkmaar.

Indrukwekkende referentielijst Arjan heeft zijn sporen in de muziekbusiness ruimschoots verdiend en heeft een zeer indrukwekkende referentielijst. Zo mocht hij in zijn carrière samen werken met o.a. Gloria Gaynor, The Trammps, The Four Tops, the Temptations, Gordon, Lee Towers, Gerard Joling, Toni Braxton, Herman Brood, Xander, Postmen, Direct, Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Boudewijn de Groot en vele anderen. Hij behoort tot de vaste blazerssectie van Alain Clark, en speelt in Belgie zeer regelmatig met Clouseau, Natalia en Soulsister.

Op talloze cd’s, dvd’s, commercials en films ( o.a. Alles is Liefde, en De Tweeling) is zijn unieke geluid te horen.In zijn eigen productie studio neemt hij regelmatig solo of sectie werk op voor verschillende artiesten en projecten.Een leuk detail is dat Arjan beide muziekbanden (2000 en 2004) van de dressuurkuren van Anky van Grunsven heeft ingespeeld. In beide gevallen was het goud!