Boek een DJ/VJ

vince

DJ’s/VJ’s

Een fantastische ondersteuning van Sonny’s Inc.

U kunt onze DJ’s/VJ’s boeken met of zonder licht- en geluidsapparatuur. De DJ’s hebben meer dan 15 jaar ervaring, en weten als geen ander in te spelen op het publiek.
In overleg met u wordt de muziekkeuze voor de feestavond bepaald. De DJ’s draaien alle muziekstijlen, behalve stijldansmuziek en Country.

VJ en Video Disco Shows

Opstelling Scherm

De VJ is een DJ die zijn performance visueel ondersteunt met diverse videobeelden. Hij draait niet alleen de grootste hits, maar vertoont daarbij ook de originele videoclips op een grootbeeld projectiescherm. Ook uw eigen foto- en videomateriaal kan eenvoudig op het grote videoscherm worden vertoond: u hoeft alleen maar uw foto’s op CD en videobeelden op DVD aan te leveren.
Tijdens de VJ set worden de originele videoclips van de 70’s, 80’en 90’s t/m de Top40 hits op dit scherm getoond. Daarnaast maakt onze VJ  gebruik van diverse computeranimaties, DVD’s, achtergronden en eventueel live camera beelden (van optredens op het podium en van het feestende publiek), maar ook van fotomateriaal en powerpoint presentaties van  opdrachtgevers om zijn DJ set visueel te versterken. Ook Karaoke behoort tot de mogelijkheden.

Avondvullend showprogramma

De VJ verzorgt niet alleen het voorprogramma, maar laat tijdens de pauzes van de hoofdact/band het feest onverminderd doorgaan en verzorgt desgewenst een spetterende after party waarin swingende dansmuziek en beeld centraal staan. De VJ  heeft i.s.m. Sonny’s Inc.,  reeds een vast showprogramma ontwikkeld waarbij de videobeelden zijn afgestemd op de muziek van Sonny’s Inc. Bel ons kantoor voor de diverse mogelijkheden !