DANIE DUZANT

Danie

Vocals

Danie Duzant is op 17 jarige leeftijd haar zangcarrière gestart als ‘singing waitress’ in het bekende Amsterdamse restaurant Pasta e Basta. In dit restaurant zong Danie een magisch duet met George Benson en serveerde zij voor Mariah Carey en STlNG een heerlijke pasta! In 2002 trad ze op voor Bill Clinton in de Rotterdamse Van Nelle fabriek.

Als snel lonkte de musicalwereld en zong ze in diverse grote musicalproducties waaronder ‘Hair’ door Europa en het Midden Oosten. Daarnaast studeerde ze popmuziek aan het Rotterdams Conservatorium. Inmiddels is Danie als backgroundvocalist te zien geweest bij diverse nationale en internationale artiesten waaronder Anita Meijer, Alessandro Saffina, Gordon, Berget Lewis en nog vele anderen. Tevens werkt zij intensief samen met de sprankelende dames van ‘Big, Black and Beautiful’ Michelle David, Rocq-e Harrell en Lucretia van der Vloot.

Danie straalt als zangeres in verschillende groepen zoals Ebonique, de swingende formatie ‘The New Gospel Sensation’, Sounds of Voices en Sonny’s Inc!