Dutch Event Dancers

Showballet

Dutch Event Dancers

Het respect en de liefde voor het vak bracht regisseur Ivo van Leeuwen en Sonny’s Inc. bij elkaar. Om u nog beter van dienst te zijn en bovenal de kwaliteit naar een nog hoger showlevel te brengen is het mogelijk om de band te boeken tezamen met de Dutch Event Dancers.
The Dutch Event Dancers is een getalenteerde groep dansers gespecialiseerd in het brengen van shows en spektakel. Een choreografie op maat die wordt verzorgd door allround dansers in passend kostuum en thema.
deze energieke groep jonge dabsers zorgt gegarandeerd voor een succes in een spetterende show waar de vonken vanaf vliegen! De deelnemers volgen ofwel een opleiding aan de Dutch Academy of performing Arts en werken toe naar een professionele carriere in het artiestenvak.

Te denken valt aan een Sensation of Ricky Martin blok, een Hollywood blok, een Moulin Rouge blok of een Dance blok. Een en ander uiteraard afhankelijk van uw wensen, het soort evenement en de opzet ervan.

Op maat gemaakt

Heeft u bijvoorbeeld een opening, kick-off, jubileum of presentatie? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en samen met onze regisseur een op maat gemaakte show te realiseren, waarin wij uiteraard inspelen op datgene wat u die avond wil communiceren.