SANDER TOURNIER

Sander Tournier Sonny's Inc. Keyboards

Keyboards

Een vrolijke en gevleugelde pianist! Sander is naast zijn werkzaamheden bij Sonny’s Inc. actief als producer, componist en arrangeur voor verschillende nationale en internationale producties. Hij heeft zijn studie gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, het Hilversums Conservatorium en is aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam afgestudeerd.

toetsenDoor de brede muzikale interesse van Sander heeft hij een geheel eigenstijl ontwikkeld. Zo is hij o.a. te horen in de jazz, soul, blues, pop, R&B, wereldmuziek, Hip Hop en Dance. Hij deelde het podium met diverse artiesten waaronder Jan Vayne, Wibi Soerjadi, Denise Jannah, Enrique Iglesias, Billy Haynes (Tina Turner), Louis Johnson (Michael Jackson), Lisa (X-Factor), Stef Bos, Erik Mesie (Toontje Lager) en Riem de Wolff (Blue Diamonds).
Daarnaast is Sander adviseur / product specialist voor de Duitse topfabrikant van Vleugels en Piano’s C. Bechstein en heeft hij de zelf spelende vleugel geprogrammeerd voor Gordon tijdens Toppers in Concert. Momenteel geeft Sander demonstraties en is hij soundspecialist van het merk Roland
Roland Synthesizers