SONNY HOOGWERF

Sonny Sonny's Inc.

Leadvocals

De entertainer zanger en leider van de band. Sonny was als kleuter al zeer geïnteresseerd in muziek; hij luisterde naar alles of het nu soul, pop of jazz was. Meezingen met de radio was zijn lust en zijn leven. Op de basisschool zong hij met hartelust mee met het kinderkerkkoor. Bij het eindexamenfeest van de Havo werd hij gevraagd om als zanger te fungeren voor één, door de leraar opgestelde schoolband. Daarna volgden de bands: Stiltz, Checkpoint Charlie en uiteindelijk de band Sonny’s Inc.

Met veel enthousiasme heeft Sonny klassieke stemvorming en zangles gevolgd bij o.a. Onno van Dijk en Setske Mostaert.

20 jaar Sonny’s Inc. Al 20 jaar leidt Sonny de inmiddels professionele band Sonny´s Inc. Al deze jaren heeft hij zijn hart gevolgd en met zijn doorzettingsvermogen is het hem gelukt, ruim tien jaar geleden, van de muziek zijn beroep te maken. Daarvoor was de muziek, naast zijn reguliere baan als salespromotor en accountmanager, toch een uit de hand gelopen hobby, die steeds moeilijker te combineren viel. So why not mix Business with Pleasure ?

Sonny’s Inc. professioneel Met de juiste musici om zich heen, al vele jaren ook dezelfde, besloot hij een risico te nemen en zich uitsluitend nog op de muziek en de band te richten. Met zijn vrolijkheid, enorme energie en dynamische persoonlijkheid en mocht hij al vele festivals en evenementen van een professionele en vrolijke noot voorzien.

De veelzijdigheid van Sonny’s Inc. Naast de werkzaamheden voor Sonny’s Inc. treedt Sonny ook op als solist en zet hij zich in voor allerlei muziekprojecten, merken als Mitsubishi en Mazda maken graag gebruik van zijn diensten. Zo was hij de entertainer en zanger van het koninklijke huwelijk van Prins Maurits en Marilène, heeft hij met groot genoegen aan de dinershows van Frank Wentink mogen meewerken,maakt hij onderdeel uit van “The Classic Crooners” en mag hij onder andere de grote organisatiebureaus in Nederland tot zijn belangrijkste opdrachtgevers rekenen.
Hij werd met zijn band uitgenodigd voor het Oranjebal in Oman, hij nam een videoclip op in Zuid Afrika, bracht tot 2 maal toe eigen songs ten gehore op het Nationaal Songfestival en zong hij velerlei jingles in.

Tevens is hij met verschillende bandleden zeer actief met het schrijven van eigen nummers. Al meerdere singles en één album zijn er verschenen onder het label Red Bullet van de zeer gewaardeerde heer Willem van Kooten. In 2005 boekte Sonny succes met de song: “Somewhere over the rainbow” De song werd op cd uitgebracht door Menzis zorgverzekeraar en prijkte enkele weken op de hitlijsten

Make  A wish