Sonny’s Inc. L

Sonny's Angels

Uitbreiding met zangeressen Sonny’s Angels

Nog meer show!

Voor nog meer show en vocale ondersteuning kan Sonny’s Inc. uitgebreid worden met Sonny’s Angels twee zangeressen die de sterren van de hemel zingen en swingen.

Rosanna Hofman

Power, energie en een geweldige uitstraling !

Rosanna Hofman Sonny's Angel Sonny's Inc.Rosanna heeft al sinds lange tijd haar sporen verdiend bij de kwaliteits meidengroep “Sisters”, waarmee zij in het verleden drie succesvolle albums heeft opgenomen. Zij werden bij hun optredens regelmatig begeleid door ” Bigbands”, zoals bijvoorbeeld “The Glenn Miller”– band.

Rosanna doet veel studiowerk. Haar stem is terug te horen in diverse tekenfilms, ook op de radio en televisie is zij geen onbekende. Zo heeft zij o.a. gewerkt met Peter-Jan Rens en Ron Brandsteder (Ron’s tweede jeugdshow). De combinatie van haar warme stemgeluid en haar sterke muzikale invulling bij “koorwerk” maakt haar tot een veel gevraagde backing-vocal. Zo is zij één van de vaste achtergrondzangeressen van Gerard Joling en ook René Froger en Lee Towers hebben regelmatig een beroep op haar gedaan.

Internationaal heeft zij o.a. gewerkt met Neil Sedaka en Westlife.In Walt Disney’s tekenfilm Winny the Pooh (Knorretjes Grote Film en Lollifant) heeft ze de liedjes vertolkt van Carly Simon.In april 2006 heeft Rosanna haar eerste solo-album opgenomen in de studio van Hans Vermeulen, AH Garden Sound, op Koh Samui in Thailand.

Danie Duzant

Sonny's Angel Danie DuzantDanie Duzant is op 17 jarige leeftijd haar zangcarrière gestart als ‘singing waitress’ in het bekende Amsterdamse restaurant Pasta e Basta. In dit restaurant zong Danie een magisch duet met George Benson en serveerde zij voor Mariah Carey en STlNG een heerlijke pasta! In 2002 trad ze op voor Bill Clinton in de Rotterdamse Van Nelle fabriek.
 
Als snel lonkte de musicalwereld en zong ze in diverse grote musicalproducties waaronder ‘Hair’ door Europa en het Midden Oosten. Daarnaast studeerde ze popmuziek aan het Rotterdams Conservatorium. Inmiddels is Danie als backgroundvocalist te zien geweest bij diverse nationale en internationale artiesten waaronder Anita Meijer, Alessandro Saffina, Gordon, Berget Lewis en nog vele anderen. Tevens werkt zij intensief samen met de sprankelende dames van ‘Big, Black and Beautiful’ Michelle David, Rocq-e Harrell en Lucretia van der Vloot.
 
Danie straalt als zangeres in verschillende groepen zoals Ebonique, de swingende formatie ‘The New Gospel Sensation’, Sounds of Voices en Sonny’s Inc!