Sonny’s Inc. Mega

Sonny's Inc. met VJ

Sonny’s Inc. dé volledige band XXL ondersteund met beeld door een VJ

De volledige band XXL ondersteund met beeld door een VJ. De VJ is een DJ die zijn performance visueel ondersteunt met diverse videobeelden. Hij draait niet alleen de grootste hits, maar vertoont daarbij ook de originele videoclips op één of meerdere projectieschermen. Ook uw eigen foto- en videomateriaal kan eenvoudig op het grote videoscherm worden vertoond: u hoeft alleen maar uw foto’s op CD en eventuele videobeelden op DVD

Vj set

Sonny's Inc. met VJTijdens de VJ set worden de originele videoclips van de 70’s, 80’en 90’s t/m de Top 40 hits op dit scherm getoond. Daarnaast maakt de VJ gebruik van diverse computeranimaties, DVD’s, achtergronden en eventueel live camera beelden (van optredens op het podium en van het feestende publiek), maar ook van fotomateriaal en powerpoint presentaties van zijn opdrachtgevers om zijn DJ set visueel te versterken.

Showprogramma

Op het moment dat de band optreedt is er reeds een vast showprogramma ontwikkeld waarbij de videobeelden zijn afgestemd op de muziek die door Sonny’s Inc. gespeeld wordt. Denk aan prachtige stranden van Rio de Janeiro, een heuse love-boat, sexy dansende meiden en moderne grafics.

Driedimensionale beleving Sonny’s inc. met Vj

Cameraman Sonny's Inc. Hiermee is een avond met Sonny’s Inc. tesamen met een DJ/VJ en eventuele camerman compleet. Een ware driedimensionale beleving: de combinatie van licht, geluid én beeld. Een ideale creatieve en veelzijdige muzikale invulling van uw feest!

Mogelijke indeling van de avond met DJ/VJ Voorprogramma

vinceDe VJ kan tijdens het voorprogramma foto’s, logo’s, videomateriaal (DVD en VHS) en powerpointpresentaties van het organiserend feestcomité op een groot videoscherm vertonen en zelfs een eventuele openingstoespraak live op het scherm projecteren. Het is ook mogelijk om in het voorprogramma live beelden of kort daarvoor opgenomen beelden uit te zenden van de aankomende gasten en eventuele interviews met hen. Ook een eventueel eerder opgenomen openingsfilm of promotiefilm van het feest kan natuurlijk op het grote videoscherm worden uitgezonden.

Het optreden van de band wordt visueel ondersteund met een op maat gemaakt show. De songs die gespeeld worden, worden door de VJ visueel ondersteund met toepasselijke foto- video- en computeranimaties, achtergronden en live videobeelden van het optreden. In de pauzes Tijdens de pauzes van de hoofdact gaat het feest onverminderd door: de VJ draait niet alleen muziek maar u kunt ook genieten van de daarbij horende originele videoclips van de grootste hits van toen en nu.

After Party

Na het optreden van de band kan de VJ een swingende afterparty verzorgen met een spetterende finale met daarin de beste clips en grootste partyhits.