Amis feest in Het Oude Raadhuis te Eemnes met Sonny’s Inc.
28 mei, 2017

Amis feest

Ajax geen domper op feestvreugde

Op 24 mei speelde Sonny’s Inc. in het oergezellige restaurant/café Het Oude Raadhuis te Eemnes georganiseerd door de Amis leden: Het Oude Raadhuis Eemnes, Nick Vollebregt Laren en Archibald Bussum.
Het AMIS feest werd gevierd in het kader van het succesverhaal gebaseerd op vakkennis, vriendschap, vreugde en het betere levensgenieten van de drie Amis leden:

Amis is een hele mooie wijn (Wit, Rood en Rosé) die door deze drie restaurateurs is samengesteld in Frankrijk. Wijn is voor deze restaurateurs onlosmakelijk verbonden met lekker eten. Het is om die reden dat zij besloten om samen hun eigen wijnen te gaan serveren: AMIS van vrienden en door vrienden. In de zomer 2015 zijn zij gestart en werd de eerste AMIS geboren: een rosé uit de Provence en dit was gelijk een enorm succes, dat naar meer smaakte.

Amis feestOp de beregezellige Amis avond welke door veel bekende “Gooiers” bezocht werd, werd heerlijk eten geserveerd. De finale van Ajax kon in het restaurant op groot scherm bekeken worden. Het feit dat Ajax niet won was toch geen domper op de feestvreugde, het was jammer maar wel een dik verdiende 2e plaats!

Voor en na de wedstrijd speelde Sonny’s Inc. en zo brachten wij vele nieuwe stukken die we ook op de Sonny’s Inc. avond (26 aug) op Lekker Laren 2017 ten gehoren zullen brengen. De reacties waren geweldig, het bleef niet onopgemerkt. Het was een mooie avond in Eemnes.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren