Onze band


Onze Band

Entertainmentband Sonny’s Inc. een verademing in deze sombere tijden
,,We love to entertain you!”

Sonny HoogwerfEen wereld zonder muziek? Die is voor Sonny’s Inc. ondenkbaar. Sinds vele jaren zijn wij één van de meest swingende en daarmee toonaangevende partybands van Nederland. U kent ons ongetwijfeld, of u heeft beslist wel eens van ons gehoord.

Het kan bijna niet anders…

Vrijwel zeker zijn we elkaar tegen gekomen tijdens een van onze shows. In uw congrescentrum wellicht, uw theater of schouwburg, uw muziekzaal of restaurant. Of misschien kent u ons wel van onze, gelukkig meestal zonovergoten concerten in de open lucht, op feestelijke pleinen of tijdens muziekfestivals.

Sonny’s Inc. is, in het oordeel van velen die ons zagen en meemaakten, dé partyband die ,,het dak eraf!” speelt, die voor onvergetelijke momenten zorgt. En van elk feest of van ieder ‘event’ een geheide happening maakt!

Wellicht stond u als opdrachtgever zelf tussen het publiek, nadat wij voor uw genodigden of uw gasten optraden. Of danste u mee op de talrijke songs uit ons uitgebreide repertoire van welbekende pop-, soul -en dance-classics. En mijmerde u in stilte, als onze 7-mans formatie zich begaf op het pad van de Latin-sound.

Misschien ook zag u Sonny’s Inc. vlammen in het voorprogramma van Marco Borsato… Een concert vol passie, om niet snel te vergeten.

Sonny's Inc. party peopleEen avond Sonny’s Inc. is voor ons publiek een avond loskomen van de dagelijkse verplichtingen. Dat is waar wij het ook voor doen, waar wij onze energie en passie uithalen: mensen blij maken, hen even uit de sleur van de dag halen, lachende gezichten zien. Dat is ook waar wij als partyband voor stáán: wij willen mensen entertainen, ons publiek een geweldige avond bezorgen, een onvergetelijk concert neerzetten. Een optreden met alles erop en eraan. Waar nog lang over wordt nagepraat. Niet voor niets is ‘entertainment our middle name’.

Veelzijdig in zijn instrumentale en vocale mogelijkheden, dát is onze professionele band. Of zoals wij vaak horen na optredens: ,,Sonny’s Inc. is van alle markten thuis.”

Muziek op maat Sonny's Inc.‘Compleet’ en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Ofwel, de band neemt als een muzikale kameleon de gedaante aan die het best past bij een feestelijke bijeenkomst of zakelijke samenkomst, zoals een congres, een diner, de opening van een nieuw hoofdkantoor, het jubileum van de directeur of het afscheid van een geliefd personeelslid, maar ook een trouwerij of een kick-off. Met inderdaad een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals Latin, Brasil, pop, soul, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd: herkenbaar!

Achter de vaste slogan ‘We love to entertain you!’ van Sonny’s Inc. schuilt meer dan alleen een uitstekende, swingende partyband. Maar ook een betrouwbaar muziekbedrijf met oog voor persoonlijke aandacht, creativiteit, betrokkenheid en professionaliteit. Daar zetten wij hoog op in.

Sander TournierDuidelijk zijn wij in beloften, afspraken en condities: geen setlijsten, alles tot in de puntjes verzorgd, een goede bereikbaarheid in het contact met de band, gegarandeerd gericht op service, maar ook ruimte voor eigen inbreng door de opdrachtgever en géén inprikkosten. Ofwel: afspraak is afspraak!

Wij zijn ervan overtuigd dat in deze economisch mindere tijden de kwaliteit een steeds belangrijkere factor zal worden. Denk niet dat er niets te vieren meer zal zijn. Particulieren en bedrijven zoeken echter wel waar voor hun geld en investeringen. Als er iets te vieren valt, dan moet het goed zijn. Degelijk. En tóch… het dak eraf gaan!” Dat kan met Sonny’s Inc