Opties & kijkmogelijkheden


Opties, kijk-mogelijkheden en definitieve boekingen

kalenderOp het moment dat de datum voor uw feest bekend is kunt u bij ons geheel vrijblijvend een optie plaatsen. Dit kunt u niet vroeg genoeg doen; vaak worden feesten al een jaar van tevoren georganiseerd, zeker in de wat drukkere maanden van het jaar.

Kijkmogelijkheden

Optie plaatsenWaarschijnlijk heeft u na het bekijken  en lezen van onze website een goede indruk gekregen van wie wij zijn en wat we doen, niets is echter zo leuk om live te komen kijken en zelf het Sonny’s Inc. gevoel te komen ervaren. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om eens live naar ons te komen kijken. Een goede mogelijkheid hiervoor is tijdens één van onze publiekelijke optredens, informeer op kantoor naar de mogelijkheden. Onze publiekelijke optredens en concerten worden tevens vermeld op onze concertagenda!Uiteraard bemiddelen wij ook graag om te komen kijken op andere bedrijfsevenementen of bruiloften, hiervoor vragen wij altijd eerst toestemming bij de opdrachtgever. Wij vinden het heel plezierig wanneer u de moeite neemt om te komen kijken. Het beste beeld krijgt u toch als wij in volle gang zijn en alleen u kan inschatten of wij passen bij uw doelgroep!

Opties

OptieEen optie blijft in principe twee weken staan tenzij anders overeengekomen. Wanneer wij een andere aanvraag krijgen voor dezelfde datum nemen wij contact met u op om te horen of wij sneller afspraken kunnen maken.

Defenitieve reservering

Save the dateOp het moment dat u de optie om wil zetten in een definitieve reservering sturen wij u een contract welk binnen 7 werkdagen aan ons geretourneerd moet worden. Op dat moment is uw reservering definitief en houden wij contact over de exacte invulling van uw feest. Ongeveer een week voor aanvang ontvangen wij graag een draaiboek of exacte tijdsplanning zodat wij hier in de opbouw van de sets rekening mee kunnen houden.