Technische specificaties


Podium Sonny's Inc.

Podium

Indien u een podium arrangeert dan dient dit bij voorkeur 8 x 6 meter te zijn, met aan beide zijden en achterzijde een vrije ruimte van 1 meter voor het plaatsen van onze techniek.

Uiteraard zijn er ook podia in diverse maten voor elke gewenste locatie leverbaar, deze podia kunnen worden voorzien van (zwarte) tapijttegels.
Een zwart bekleed podium met rok is de standaard, andere kleuren op aanvraag leverbaar. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden bij ons op kantoor.

 

Stroomvoorzieningen

2 x 16A/380

Aan stroomvoorzieningen hebben wij 1 x 32A CEE 5p (3Phase+N+Aarde) naast het podium nodig. Mocht dit niet aanwezig zijn dan horen wij het graag vooraf, zodat wij hier indien mogelijk rekening mee kunnen houden in onze set up.

Logistieke wensen

Vrachtwagen Sonny's IncBereikbaarheid, Laden & Lossen:

Sonny’s Inc vervoerd haar backline en techniek met een Mercedes Benz Meubelwagen van 22m3. De meubelwagen is voorzien van een uitklapbare Ramp (en heeft dus geen hydraulische laadklep). De afmetingen betreffen 3,10m Hoog x 2,6m Breed x 7,30m Lang (11meter met uitgevouwde ramp)

De locatie dient rekening te houden met de afmetingen van de wagen en hiervoor een geschikte laad en los plek toe te wijzen, evenals plek om deze na het laden & lossen te laten parkeren. Laden/Lossen en Parkeren dient te geschieden binnen 100meter van de podiumlocatie, tenzij anders besproken.

Vanwege de grootte van de gebruikte flightcases dienen liften en/of toegangsdeuren een minimale afmeting van 210cm Diep x 84cm Breed x 210cm Hoog te betreffen.

Wij vernemen graag altijd vooraf de afmetingen van de zaal; lengte, breedte en hoogte in verband met het reserveren van de juiste geluidsset alsmede de laad- en losmogelijkheden ter plaatse. Indien onze vrachtwagen niet voor de deur kan lossen en de zaal zich niet op de begane grond bevindt dienen wij dit van te voren te vernemen.