The best of Sonny’s Inc. LIVE - Sonny's Inc.

The best of Sonny's inc. Live!
  1. Lovely Day
  2. Micheal Jackson Medley
  3. Dreadlock Holiday
  4. Tropical Medley
  5. Earth Wind & Fire Medley
  6. Walk and don't look back, stir it up
  7. Sixt Gear
  8. Angels
  9. Let me entertain you
  10. Duêna de mi Corazon

The best of Sonny’s Inc. LIVE

[Album]

Vers van de pers presenteren wij ons nieuwe album The Best Of Sonny’s Inc. Live! Het album is opgenomen met de grote bezetting van Sonny’s Inc.

Songs die je kan verwachten zijn: “Lovely day” in een heel eigen latin jasje en natuurlijk onze tribute aan Michael Jackson, de Michael Jackson medley. Natuurlijk mag “La Camisa Negra” met aansluitend “Dreadlock Holiday” niet ontbreken en onze super swingende Tropical medley met latijnse krakers als Suavemente,Hot Hot Hot,Tres Deseos en El Tiburon.

Verder op het album tref je een medley van Earth, Wind & Fire ,onze speciaal geproduceerde Sixt Gear met pompende beats en twee Robbie Williams stukken, “Angels en Let me entertain you”. Als klap op de vuurpijl hebben we als bonustrack onze eigen song Dueña de mi corazón toegevoegd die afgelopen zomer in de commercial is gebruikt van de nieuwe Suzuki Alto Het album is opgenomen in de Swamp studio’s te Raamsdonk en het is gemixed door Han Nuyten in de Bullet sound studio’s te Nederhorst den Berg. De realisatie van The Best of Sonny’s Inc. Live is mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Rob Dikkes van Carbusiness.nl Wij danken Rob van harte!