Dueña de mi Corazón (Reggaeton version) by Sonny’s Inc.
16 juni, 2018


Zonnige Reggeaton Sonny’s Inc.

Yeeesss onze nieuwe song en videoclip is klaar. Laat de zomer maar komen. Vol trots presenteren wij onze nieuwe song “Dueña de mi Corazón” geproduceerd door Ramon Braumuller in samenwerking met Sonny Hoogwerf.


Lyrics: Denise Stahlie Rivera
Voor deze “zonnige” Reggeaton hebben wij ruimschoots de tijd genomen maar met het resultaat zijn wij meer dan blij! We worden er vrolijk van!

De videoclip is met grote passie gemaakt door professional Maxim van Veen van Workstation en opgenomen in de fantastische Oysterclub te Rotterdam waarvoor grote dank aan John en Mickey de Jong die hun mooie locatie ter beschikking gesteld hebben.

En dan een woord van dank aan Dominique van Son en Claudia Wagemakers, Sonny’s Angels, die wederom bewezen hebben te beschikken over fantastische acteer- en danskwaliteiten, we zijn er trots op! Last but not least: Artúro Ramon dank voor je passionele flamenco ondersteuning.
Jan Dekker dank voor de goede vibes tijdens het inzingen in Prosound studio’s te Dordrecht.
We hopen oprecht vele mensen blij te maken met deze nieuwe zomerse sound. Uiteraard vinden wij het leuk als jullie ons liedje willen delen. Veel kijk en luisterplezier toegewenst namens het hele Sonny’s Inc. team.