Explore evenementenlocatie

Explore Muiden

Explore

De voormalige kruitfabriek in de historische vestingstad Muiden is omgebouwd tot een ruimtelijke en industriële locatie met een intiem gevoel. Wat EXPLORE bijzonder maakt is zowel de ligging als het pand zelf.
Explore Muiden Lute Nov 2013  2 www.lute.nuHet gebouw kent een industriële historie, die  heel sfeervol in het hedendaags design is gehandhaafd. De prachtige boogramen zorgen voor een speciale lichtinval en de hoge plafonds en riante vertrekken geven een ruimtelijk en toch intiem gevoel.

Voor eenieder die op zoek is naar een stijlvolle bijzondere locatie is EXPLORE dé plek voor een unieke beleving.

 

De locatie bestaat uit verschillende ruimtes die zowel gezamenlijk als gescheiden kunnen worden gebruikt. Het is de ideale locatie voor evenementen, bruiloften, lunches, diners, meetings, gala’s, EXPLORE_Smederij 5kookworkshops en meer…
Voor zowel grote als kleine groepen bent u van harte welkom in EXPLORE.

Op culinair niveau zal het u in EXPLORE aan niets ontbreken. Peter Lute en zijn team bereiden gerechten voor grote groepen op hetzelfde niveau als dat u van LUTE Restaurant gewend bent. Te allen tijde denkt het team van EXPLORE graag met u mee zodat het tijdens uw unieke evenement aan niets ontbreekt en uw verwachtingen zullen worden overtroffen.
EXPLORE Ketelhuis
Wat maakt een evenement succesvol?
U en uw gasten zullen groots genieten. Een succesvol event is een event waarbij de verwachtingen worden overtroffen en het team van Explore is pas tevreden als dat streven is behaald.

Website Explore