Frank Wentink 25 jarig jubileum
18 juni, 2007


Jubileumshow en party met Sonny’s Inc.

Op 18 juni 2007 had Sonny’s Inc. de grote eer om op het 25 jarig jubileum van Frank Wentink te mogen spelen.

Hij wilde zijn eigen bruiloft niet te kort doen, maar toch was er maar één conclusie: ‘Dit is de allermooiste avond van mijn hele leven.’ Wentink genoot zichtbaar van een avondvullende show waarin tientallen (oud-)collega’s de revu passeerden. Als klap op de vuurpijl werd Wentink geridderd.

Wentink Events vierde haar 25-jarig bestaan met een prachtige show, waar niet alleen oude producties voorbijkwamen, maar waar ook veel oud-medewerkers een rol speelden. Een goed gevulde zaal met zo´n 250 genodigden genoot en besloot de avond met een staande ovatie van Frank Wentink, die compleet verrast werd met de jubileumshow.

Frank Wentink jubileumNa de jubileumshow werden de genodigden feestelijk onthaald op het buitenterrein van Studio 21 dat in een soort van strandparadijs was getransformeerd. Het was geweldig om voor entertainnend Nederland te mogen spelen, er waren zoveel bekende artiesen. Van Willeke Alberti tot Lee towers. Aan het einde van de avond onstond er spontaan een te gek swingblok op het podium van Sonny’s Inc. met,Jeroen van der Boom, Franklin Brown, en Adriana Romijn.

We gingen letterlijk uit ons bol !!