Kerstfeest VCK Travel met Sonny’s Inc.
17 december, 2017

kerstfeest van VCK Travel organisatie.

Perfecte samenwerking met Hutten catering en Sonny’s Inc.

Op zaterdag 16 december 2017 speelde Sonny’s Inc. inmiddels voor de derde keer op het kerstfeest van VCK Travel organisatie.

VCK Travel is gespecialiseerd in het managen en organiseren van zakenreizen; zij hebben er hun specialisme van gemaakt. Aan elke reis voegt VCK Travel een onderscheidende dosis kennis en expertise toe, maar ook iets persoonlijks. Dat zit in het karakter van deze organisatie.

Het feest werd georganiseerd  in de unieke locatie van Hutten Catering ’t Buitenhuis in Best.

Het was een perfecte samenwerking met Hutten catering, de avond verliep geweldig met overheerlijke lekkernijen en uiterst flexibel en gastvriendelijk personeel.

Rond de klok van 20.30 uur startte onze show welke was opgebouwd uit drie delen. Wij begonnen met ons kerstrepertoire om gezellig in de mood te komen. In het tweede blok speelden wij veel latin repertoire met o.a de reggaetonknallers en merengues.  In het derde blok speelden we uptempo disco en dance.

De medewerkers van VCK Travel hadden een op en top swing avond en wij merkten dat met name onze latin klanken er in gingen als koek. Het was een warme en speciale happening in deze superlocatie. Na de nodige felicitaties in ontvangst te hebben genomen gingen wij voldaan huiswaarts.

Tot volgend jaar zei de directeur met een innemende glimlach!