Polo Brabant 2018 met Sonny’s Inc.
25 juni, 2018


Perfecte organisatie en verzorging

Op zaterdag en zondag 23 en 24 juni 2018 speelde Sonny’s Inc. op het jaarlijkse top event Polo Brabant. Het event dat per dag ruim 1000 bezoekers trekt was wederom een groot succes. 

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland van internationale klasse waarbij het bedrijfsleven en haar relaties samenkomen. Het biedt een unieke beleving en warm ontvangst, met partners en eventuele kinderen, op stijlvolle wijze. Niet voor niets groeit dit prachtige evenement elk jaar en begroeten zij jaarlijks weer nieuwe bedrijven. Een unieke synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken. Ook voor de polospelers is Polo Brabant het mooiste feest van het jaar.

Zowel zaterdag als zondag na de spectaculaire wedstrijden brak het feest los, in een meer dan twee uur durend concert swingden en feesten de gasten naar hartelust.  ‘We want more’ scandeerde het enthousiaste publiek na het optreden. We kwamen terug met een toegift en wij kunnen nu alvast verklappen dat wij volgend jaar weer op Polo Brabant zijn met een nieuwe show.
Hulde aan het organisatiebureau BYLEI voor de uitstekende organisatie en verzorging van het personeel en artiesten.
foto: Bart Verkuijlen