Starlabel Entertainment

logo starlabel

Uw bijeenkomst of evenement begint bij Starlabel Entertainment…

Starlabel Entertainment is oorspronkelijk een initiatief van Sonny Hoogwerf & Marleen Vanlaer van Sonny’s Inc Productions. Sinds kort maakt ook Michiel Smilde onderdeel uit van het team.Marleen, Sonny en Michiel zijn allereerst vrienden, maar samen hebben de businesspartners ruim 20 jaar ervaring in de entertainment- en evenementenbranche.

De hoge mate van betrokkenheid bij hun opdrachtgevers en projecten, het bijzondere inlevingsvermogen én de hoge servicestandaard garanderen bij voorbaat het succes van úw bijeenkomst of evenement.

Doelstelling
Wij stellen ons een zorgeloze voorbereiding en uitvoering van uw evenement ten doel. Wij richten ons hierbij in het bijzonder op de invulling, afstemming en coördinatie van het entertainment.

Entertainment staat wat ons betreft echter nooit op zichzelf. Wij plaatsen dit graag in de brede context van uw evenement. Wij denken graag mee over de juiste (creatieve) invulling van uw programma en de productie daarvan.

Wat mag u van ons verwachten?
Wij weten als geen ander wat TOP-entertainment is, wat er bij de organisatie van een evenement komt kijken en hoe dit op elkaar afgestemd moet worden. Starlabel Entertainment adviseert, boekt, plant en produceert. Ofwel, alles in één hand en absoluut geen zorgen meer!

Bel ons voor een vrijblijvend advies, het plaatsen van een optie of het boeken van een artiest. We staan met veel plezier en enthousiasme voor u klaar!

Starlabel Entertainment
Melkweg 47
1251 PR Laren
info@starlabelentertainment.nl
www.starlabelentertainment.nl